Over ons

Welkom op de website van garage Claeys, al meer dan 50 jaar uw vertrouwde Toyota dealer. Ons familiebedrijf, opgericht in 1950, biedt een compleet dienstenpakket aan voor u en uw voertuig.

Michel Claeys 1e Generatie
Michel Claeys 1e Generatie

Eerste generatie in 1950

In 1950 is de eerste generatie een feit: Michel Claeys start een garage en pompstation op in de Komenstraat in Wervik. Door zijn liefde voor mechaniek en pientere verstand ziet hij al snel in dat deze innoverende, steeds veranderende sector wel wat kan worden. In 1973 wordt hij hoofdverdeler van Toyota.

Verhuis Hoogweg
Verhuis Hoogweg

Tweede generatie

De garage krijgt een nieuwe locatie op de Hoogweg in 1977 en een tweede generatie komt op het toneel. Luc Claeys en Marie-Paul Koopman nemen 10 jaar later de fakkel over. Met zijn expertise in koetswerkherstellingen en verkoop zet hij het familiebedrijf op de kaart.

*Vernieuwde showroom en pompstation KuwaitIn 1996 dringt een ruimere showroom zich op, CLAEYS WERVIK krijgt een nieuw jasje en meer: De werken gaan van start en in 1997 kan de toonzaal kan het uitgebreide Toyota-gamma opnieuw huisvesten. In 2003 komt er een vernieuwd pompstation en worden we officieel Q8 –verdeler.

Intrede van de derde generatie

In 2011 komt de oudste zoon mee in de zaak. Jan Claeys bewijst zich een uitmuntende werkplaatsverantwoordelijke. Samen met Eline Deblaere zijn ze klaar om de nieuwe uitdagingen in de automobielsector aan te gaan.

Facade Garage En Pompstation Nieuw

Boek een afspraak

Maak een afspraak voor uw onderhoud of herstellingen. U wordt spoedig gecontacteerd door ons team aan de balie.

  • DD dash MM dash JJJJ